Onmisbaar in een dynamisch interieur: de Essentials-lijn

Onmisbaar in een dynamisch interieur: de Essentials-lijn

Onmisbaar in een dynamisch interieur: de Essentials-lijn

Dankzij de Essentials-lijn uit de nieuwe tegelcollectie van Carrières du Hainaut word je instant vrolijk als je je woning binnenstapt. De dynamische legpatronen zorgen namelijk voor een speels accent in je interieur. Ontdek mee waar deze collectie voor staat!

 39
15-05-2018

Onmisbaar in een dynamisch interieur: de Essentials-lijn

Dankzij de Essentials-lijn uit de nieuwe tegelcollectie van Carrières du Hainaut word je instant vrolijk als je je woning binnenstapt. De dynamische legpatronen zorgen namelijk voor een speels accent in je interieur en zijn te personaliseren naar jouw smaak. Ontdek waar deze collectie voor staat!

Leven in de brouwerij

Mag jouw interieur wat in het oog springen? Omring je je graag met originele en unieke elementen? De Essentials-vloeren in blauwe steen brengen meteen leven in de brouwerij. De tegels volgen een ritmisch patroon dat het ruimtegevoel van je woning benadrukt. Zeker als je de rest van je interieur wat serener inricht met neutrale muren en strakke meubels wordt de ruimte optisch vergroot.

Mix & match erop los

Je hebt de keuze uit tal van tegelformaten en afwerkingen in blauwe steen, waardoor je moeiteloos een vloer ontwerpt die op je lijf is geschreven. Van een speels kleurcontrast tot subtiele schakeringen: mix en match erop los tot je het perfecte patroon hebt gevonden! Combineer bijvoorbeeld:

  • de gezaagde en donkerblauw gezoete afwerking in een schuin patroon
  • de gezaagde en EnoPasso-afwerking in een horizontaal recht legpatroon
  • de geschuurde afwerking in een recht legverband

Download onze brochure voor meer legverbanden van de Essentials-lijn.

Creëer een Essentials-tapijt

Je kunt de Essentials-lijn ook in een deel van je woonkamer of keuken integreren. Door het speelse legpatroon te beperken tot bijvoorbeeld de vloer rond je keukeneiland of onder de eettafel en voor de rest een eenvoudiger legpatroon te gebruiken uit de Klassiekers-lijn, creëer je een soort ‘tapijteffect’. Wedden dat je gasten onder de indruk zullen zijn?


 

Vraag je je af hoe de Essentials-lijn er in een aangeklede woonkamer, badkamer of keuken zou uitzien?

Lees ook: