Blog Article

Versier uw interieur met een vloer in blauwe steen

23 February 2017
Share it on

Houdt u van pure en authentieke materialen? Dan is blauwe steen iets voor u. Een vloer in blauwe steen kan een unieke twist aan uw inrichting geven, of u nu kiest voor een strak design of voor een authentiek en rustiek effect. Carrières van Hainaut biedt de ideale oplossing om uw vloer gemakkelijk te bekleden of te vernieuwen.

Kies voor een vloer in blauwe steen

Blauwe Steen uit Henegouwen past zich aan iedere stijl aan. Het geeft een natuurlijke en authentieke twist aan uw interieur. De steen combineert perfect met verschillende materialen, zoals glas, hout of metaal. Een natuurlijke combinatie die opvalt in uw inrichting.

Een vloer in blauwe steen kunt u in alle ruimtes van uw huis leggen, zoals bijvoorbeeld in uw woonkamer, keuken, hal of zelfs in de badkamer. De steen is niet bang voor vlekken, hij patineert en zal met verloop van tijd steeds meer zijn karakter tonen.

Laat u niet afschrikken door de werken. Carrières du Hainaut heeft speciaal voor binnen vloeren in blauwe steen het DUENO-gamma ontwikkeld. Deze collectie van dunne tegels is geschikt voor interieur toepassingen en ideaal voor een verbouwing.

Vloer in blauwe steen

Blauwe steen past perfect bij andere materialen, zoals hout.

Waarom kiest u best voor een binnenvloer uit de DUENO collectie?

Bij het renoveren van een vloer met tegels in blauwe steen is de keuze van de dikte van belang. Speciaal daarvoor is de DUENO-collectie van dunne tegels ontwikkeld. Deze tegels zijn bijzonder geschikt om binnen te plaatsen, zowel voor op de vloer als op de muur.

Doordat de tegels maar 15mm dik zijn, maken ze het plaatsen een stuk gemakkelijker. Ze zijn lichter en dunner en daardoor kunnen ze gemakkelijk een bestaande vloer, zoals een oude tegelvloer, vervangen of zelfs bedekken. Kortom, de ideale collectie voor een renovatie !

Vloer en muurbekleding in blauwe steen

De dunne tegels uit de DUENO-collectie zijn geschikt om binnen te gebruiken, zowel op de vloer als op de muur.

Keuze uit een ruim gamma van afwerkingen voor uw binnenvloer in blauwe steen

Van licht grijsblauw tot donker grijszwart, van glad tot met een lichte textuur, de DUENO-tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen en afmetingen. U vindt zonder twijfel tegels in blauwe steen die bij uw stijl passen.

De gladde afwerkingen:

  • DUENO tegels “Gezaagd” : ga voor de natuurlijke en authentieke vorm van blauwe steen in uw pure en moderne interieur. Deze afwerking heeft een lichtgrijze kleur met hier en daar een lichte nuances van lichtblauw.
  • DUENO tegels “Geschuurd” : kies voor een inrichting die traditioneel en tegelijkertijd toch modern is met geschuurde tegels. Ze hebben een gladde lichtgrijze oppervlakte.
  • DUENO tegels “Lichtblauw gezoet” : In deze tegels vindt u de diepe blauwe kleur van de blauwe steen terug. Deze tegels hebben een egale en gladde oppervlakte met een satijnen aspect.
  • DUENO tegels “Donkerblauw gezoet” : Egale, gladde tegels met een satijnen aspect in een schakering van diepe blauwe tinten.
  • DUENO tegels “EnoTouch” : Deze tegels met een diepe grijsblauwe kleur hebben een gladde en zachte textuur die u steeds aan wilt raken. Ideaal als u een vloer in blauwe steen met lichte nerven zoekt.
  • DUENO tegels “EnoPasso” : Deze tegels met een verouderde look kunnen mooi geïntegreerd worden in een moderne inrichting. Van donkergrijs tot satijnzwart en heerlijk zacht om aan te raken.
  • DUENO tegels “EnoStyl donker” : Deze tegels, die gepatineerd zijn door de tijd, hebben hier en daar oneffenheden en verschillen in kleur, die deze tegels van blauwe steen perfect maken voor een verouderde look.
  • DUENO tegels “EnoStyl licht” : Ideaal voor een klassieke inrichting. De DUENO Enostyl tegels doen denken aan de vloeren in oude kastelen.

De afwerkingen met textuur :

  • DUENO tegels “Blauw gevlamd” : Deze tegels zijn grijsblauw van kleur met een wolkenachtig effect en hebben een licht ruwe afwerking. Deze tegels zijn erg in trek en veel gevraagd voor badkamers dankzij hun antislip afwerking, terwijl ze toch aangenaam aanvoelen aan de blote voeten.
  • DUENO tegels EnoSkin : lichtgrijze tegels met een lichte en fijne korrelige textuur, die doet denken aan de textuur van de huid.
 

Geïnteresseerd in een binnenvloer van blauwe steen? Ontdek de ruime keuze aan afwerkingen en afmetingen van de DUENO tegels op de stand van Carrières du Hainaut op de Batibouw beurs (hal 6, stand 317).

U kunt ook een prijs aanvragen voor uw project op de website van Carrières du Hainaut door de afwerking en formaat van uw keuze aan te geven.


Download images
Share it on